Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші побували представники «LEONI». Знайомилися з вільними площами

Переглядів: 1869

Нещодавно Калуш відвідав представник німецької компанії «LEONI», яка є  всесвітнім постачальником продуктів та послуг в галузі енергетики,  керування даними для автомобільної та інших індустрій.

Під час зустрічі  начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський та начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів детально ознайомили представника потенційного інвестора з вільними виробничими площами  у Калуші  з метою вивчення питання облаштування нових виробничих потужностей компанії у нашому місті, повідомляє сайт Калуської міськради.

Як відомо, «LEONI»  активно цікавиться розміщенням деяких нових виробничих потужностей  на території нашої області.   В Україні "Leoni AG" вже  збудувала свої  заводи у Коломиї та Стрию.

Довідка: «Leoni AG»  —  холдингове акціонерне товариство, що засноване в 1917 році і є одним із найстаріших підприємств Німеччини. Штаб-квартира компанії від самого заснування знаходиться в  Нюрнберзі.  Головні напрями холдингу «Leoni AG»: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії та інших комплектуючих для автомобільної промисловості. Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

Схожі матеріали за тегами: Калуш LEONI представники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: