Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші поліцейські проводять операцію «Перевізник» (і за перший день склали 8 протоколів)

Переглядів: 2091

З самого ранку 25 липня на кільцевих розв’язках та в інших місцях на дорогах Калуша стояли поліцейська машини.

Патрульні та інші працівники інших відділів відділу поліції зупиняли водіїв та перевіряючи в них документи та транспортні засоби, які використовувалися для перевезення пасажирів і вантажів.

Про це повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

Як пояснив ситуацію заступник начальника Калуського відділу поліції Ярослав Серман, це в Івано-Франківській області розпочалася поперація «Перевізник». Операція триватиме до кінця серпня поточного року, а нагальне її проведення викликане резонансними дорожньо-транспортними пригодами у Миколаївській, Житомирській та Хмельницькій областях, які спричинили загибель більше 20 людей, в тому числі і дітей.

За перший день операції «Перевізник» на дорогах, що контролюються Калуським відділом поліції, склали вісім адмінпротоколів на водіїв автобусів і мікроавтобусів, які використовувалися для перевезення пасажирів. Також 25 липня на дорогах у Калуші та районі на одній поліцейській машині працювали співробітники управління захисту економіки в Івано-Франківській області департаменту захисту економіки Національної поліції України. Вони перевіряли вантажні транспортні засоби, які могли використовуватися для перевезення металу, деревини та інших викрадених матеріалів.

 

Схожі матеріали за тегами: поліція автомобілі перевірка перевізники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: