Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші презентували книгу військового капелана отця Ореста

Переглядів: 1155

11 листопада в палаці культури «Мінерал» відбулася  презентація книги отця Ореста (Романа Сала) «Прагнення Волі. Спогади військового капелана 2014-2015 рр.».

Книга написана на основі власного щоденника, який отець Орест завів, щоб описувати важкі фронтові будні. Вона складається з трьох частин, того періоду часу, який капелан перебував на Сході, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

Під час презентації отець Орест згадував, як упродовж двох років був військовим капеланом на передовій, і про те, як під час служби на фронті будував каплицю, пам'ятну стелу загиблим воїнам, як допомагав місцевим мешканцям харчами. Отець Орест наголошував, що жоден день у батальйоні не проходив без молитви.

Презентація книги супроводжувалась піснями у виконанні почесного громадянина міста Калуша Івана Стратієнка, вихованця зразкової вокальної студії «Дует» Максима Кирилишина та студентки ПНУ ім. Василя Стефаника Христини Іванців.

Слова вдячності автору за написану книгу та цікаву презентацію висловила заступник міського голови Любов Максимович.

Також до виступів були запрошені заступник голови Калуської районної ради Віктор Гільтайчук та радника голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Любомир Білоус.

Військовий капелан отець Володимир Олійник зазначив, що ця книга є живою історією, і людина, яка її прочитає, відчує біль, який всі ми переживаємо. Також отець Володимир подякував міському голові Калуша за сприяння в організації та проведенні презентації книги.

Схожі матеріали за тегами: Калуш презентація книга капелан

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: