Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші продовжують відкачувати воду та прибирати сміття після проливних дощів

Переглядів: 627

У Калуші продовжують відводити та відкачувати воду з домогосподарств та вулиць міста, та очищувати вулиці від нанесенного водою сміття.

У вівторок, 22 травня працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій у Калуші відкачували воду з будинків за адресами: вул. Підгорецька 38,  Івано-Франківська 103, Івано-Франківська 3, Рубчака 11, Рубчака 13, Дорошенка 56, та з притулку «Дім сірка». До цих робіт залучили 4 пожежні автомобілі та 14 чоловік особового складу.

Також за допомогою двох мотопомп відкачували воду з багатоповерхового будинку на вул. Богдана Хмельницького.

До відчкаачування води на вулиці Окружній 8, також залучали 3 мотопомпи та 10 чоловік  комунального підприємства «Водотеплосервіс».

Управління з питань надзвичайних ситуацій та громадське формування Калуська «Міська варта» займались відкачкою води на вул. Церковна 2 та Івано-Франківська 3.

Працівники «Калушавтодору» на вул. Гуцульській, Церковній проводили роботи з очистки водовідвідних канав. Також цим вони займались на вулицях Смольського, Височана, Тичини та на вулиці Луки Загірські.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у середу також залучали спеціалізовані служби цивільного захисту міста.

Загалом для подолання наслідків проливних дощів, у Калуші задяні понад 80 людей.

З метою встановлення стану підтоплення домогосподарств та житлових будинків у Калуші проводять комісійні обстеження підтоплених територій.  Для цього створили 22 робочі групи.

За інформацією з сайту Калуської міської ради, двічі на день  міський голова  проводить  оперативні наради, на яких йому доповідають про ситуацію.

 

Схожі матеріали за тегами: вода підтоплення рятувальники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: