Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші пройде безкоштовний семінар для підприємців

Переглядів: 1023

30 листопада о 15.00 у приміщенні конференц-залу за на вулиці Каракая, 10 (3 – й поверх) відбудеться безкоштовний семінар з актуальних питань підприємництва, а саме: «Як вести бізнес в нових умовах?», «Перевірки бізнесу», «Цивільно - правові угоди».

Його організовує управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Також у рамках заходу (орієнтовно о 16.30) відбудеться зустріч з калушанином, співзасновником та директором аутсорсингової компанії “Soft Jorn” Сергієм Фіцаком, який спільно з американським інвестором Emmy Gengler з штату Каліфорнія (США) спеціалізується на рішеннях для фінансових, тікетингових та медіа компаній.
На зустрічі обговорюватимуть питання встановлення економічних відносин з містом побратимом Літл- Рок (штат Арканзас, США) з метою налагодження нових бізнес-контактів та спільних інвестиційних проектів. На заході будуть волонтери Корпусу Миру США в Україні: Патрісія Дейгнан, яка працює у відділі інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Калуської міської ради та Бреннан Партцер , який працює в Калуському Бізнес-центрі .

Зареєструватись можна до 28 листопада, кинувши заявку на адресу invest_kalush@ukr.net або подзвонити (03472) 6-52-25, 0509945361.

Фото: Львівська торгово-промислова палата

Схожі матеріали за тегами: семінар підприємці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: