Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші пройде конкурс серед досягнень містян «Тріумф-2019»

Переглядів: 751

22 квітня у Калуші стартує міський конкурс-рейтинг популярності та здобутків "Тріумф-2019". Калушани претендуватимуть на перемоги у 17 номінаціях. Про це пише Kalushnews.city.

Конкурс пройде у два етапи. До 8 травня чиновники Калуської міської ради, керівники підприємств, установ та організацій можуть подати на ім’я голови оргкомітету клопотання про присвоєння звання за певною номінацією.

На другому етапі, до 15 травня, конкурсна комісія розгляне матеріали та простою більшістю голосів визначить переможців.

Серед номінацій — "Лідер розвитку креативної економіки", "Кращий колектив соціальної сфери", "Кращий в галузі культури", "Втілення прогресивних рішень у сфері інфраструктури та благоустрою", "Спортивна гордість міста", "Промислова надія міста", "Підприємство — сумлінний платник податку", "Кращий заклад громадського харчування (української національної кухні)", "Кращий заклад з підготовки професійних кадрів", "Кращі з відродження історико-архітектурної спадщини", "Кращий заклад позашкільної освіти", "Кращий в галузі освіти", "Краща громадська організація міста", "Доброта всюди", "Військова доблесть", "Кращий в галузі медицини" та "Вільна номінація." 

На сайті міської ради  можна ознайомитися з положенням про конкурс та інформацією про критерії відбору й номінації.

Переможців конкурсу нагородять наприкінці травня під час урочистостей з нагоди  Дня міста Калуша.

Калуський «Тріумф» вперше вручали у 2011 році, а в 2017 міський конкурс-рейтинг популярності та здобутків «Тріумф» вирішили відродити.

Фото: anga.ua

Схожі матеріали за тегами: конкурс тріумф номнації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: