Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші пройшли навчання на випадок надзвичайної ситуації

Переглядів: 819

21 березня відбулось виїзне засідання міської комісії з питань евакуації . Під час засідання відпрацьовували практичні заходи евакуації з житлового будинку по вулиці Українській, 2А.

У навчанні взяли участь 14 чоловік особового складу та 2 пожежні машини з калуської рятувальної частини, 4 людини та 1 автомобіль з воєнізованого аварійно-рятувального загону, медики з машиною «швидкої», поліцейські, представники газової служби, ЖЕО, а також управління з питань надзвичайних ситуацій та міської комісії з питань евакуації.

Під час навчань проводили заходи з евакуації з житлового будинку. Діяли за певною легендою. Начебто в управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради надійшло повідомлення про те, що по вул. Українській, буд. № 2А відчувається різкий запах схожий на запах природного газу.

Отож, начебто виникла загроза вибуху газу в даному житловому будинку.

Підрозділи управління державної служби з надзвичайних ситуацій прибули на місце події за 4 хвилини та розпочали евакуацію жителів будинку. Також оперативно прибули бригада швидкої медичної допомоги, аварійна бригада Калуського відділення ПАТ «Івано-Франківськгаз» та екіпаж Калуського відділу поліції.

Представники служб з надзвичайних ситуацій евакуювали 64-ох жителів будинку.

 З евакуйованими жителями проведели роз’яснювальну бесіду щодо порядку дій при виникненні небезпечних подій та заходів з евакуації.

Голова міської комісії з питань евакуації Галина Романко подякувала жителям, які залучались до навчань, та особовому складу за злагоджену і оперативну роботу.

Такі навчання планують проводити в майбутньому для вивчення калушанами основних правил поведінки під час евакуації.

 

 

Схожі матеріали за тегами: евакуація навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: