Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші судитимуть жінку, яка хотіла відкупити чоловіка від відповідальності за водіння у нетверезому стані

Переглядів: 350

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річної місцевої жительки за надання поліцейському хабара, щоб її чоловік зміг уникнути притягнення до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

Нагадаємо, під час несення служби в селі Сівка-Войнилівська співробітники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили 43-річного водія мопеда. У ході перевірки документів з’ясувалося, що керманич перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Інспектори на чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП.

Наступного дня до начальника сектору реагування патрульної поліції Калущини прийшла дружина правопорушника, щоб «домовитись». 38-річна жінка у службовому кабінеті запропонувала та надала правоохоронцю 100 доларів США, аби той не направляв складені на її чоловіка адміністративні матеріали до суду.

Поліцейський попередив правопорушницю про кримінальну відповідальність. Утім жінка продовжувала вчиняти зазначені дії, які були задокументовані слідчо-оперативною групою.

Грошові кошти було вилучено. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт щодо жінки розглядає Калуський міськрайонний суд.

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліція хабар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: