Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші в неділю відкриється резиденція Святого Миколая

Переглядів: 2549

Напередодні чудового свята Миколая вже кілька років поспіль у палаці культури «Мінерал» відкривається резиденція Святого Миколая.

Проте працівники «Мінералу» щоразу урізноманітнюють програму і намагаються додати щось нове та цікаве.

За словами директорки палацу культури Алли Терещенко, у день відкриття, тобто 15 грудня, резиденція діятиме з 15.00 до 18.00 для всіх калушан. А от з 16 по 19 грудня будуть проводитись дійства виключно для організованих груп. Спершу діток запросять на виставу, а відтак буде друга частина свята - інтерактивні ігри, розваги і живе спілкування з Миколаєм. Програма триватиме впродовж години.

- Під час вистави ми хочемо акцентувати увагу дітей на мріях, для здійснення яких головним є віра. Дитина повинна вірити в диво. Коли живе віра в добре, світле, то воно неодмінно приходить і робить щасливішими не лише дітей, а й дорослих, - зазначає Алла Терещенко. – Під час вистави діти будуть не просто глядачами, а й учасниками дійства. Вони пробуватимуть самі силою віри зробити диво - оживити казкових героїв і повернути у їхній світ.

Прикметно, що цього року до «мінералівців» надійшло дуже багато замовлень на проведення святкових дійств не лише від садочків і шкіл міста, а й сіл району, зокрема й тих, які вже приєдналися до Калуської ОТГ. Також замовлення для дітей своїх працівників зробили і підприємства, серед яких «КАРПАТНАФТОХІМ» та ТЕЦ.

Схожі матеріали за тегами: Калуш резиденція Миколая Мінерал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: