Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші в нетверезого водія виявили зброю та наркотики (ФОТО)

Переглядів: 417

Правоохоронці Івано-Франківщини за порушення ПДР зупинили водія автомобіля Volkswagen Passat. Виявилося, що водій був нетверезий. В автомобілі порушника поліцейські виявили зброю, набої та речовину, схожу на наркотичний засіб.

11 червня близько восьмої години ранку по вулиці Січових Стрільців, що в Калуші, працівники сектору реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Volkswagen Passat під керуванням 37-річного місцевого мешканця, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили, що чоловік підозріло себе поводить і нервує. Стан водія викликав у поліцейських підозру, що він може знаходитись в алкогольному чи наркотичному сп’янінні, проте на місці та в медичному закладі пройти огляд молодик відмовився. На  нього поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування у стані сп'яніння) КУпАП.

Опісля правоохоронці провели поверхневу перевірку транспортного засобу згідно з ЗУ «Про Національну поліцію». Як результат, виявили предмет, схожий на пістолет, набої, а також таблетки білого кольору, схожі на наркотичний засіб «Субітекс». На місце викликали слідчо-оперативну групу для документування правопорушення.

Усе виявлене правоохоронці направили на проведення експертизи.

За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш водій зброя наркотики

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: