Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші видали книгу «Калуська міська Рада першого демократичного скликання: історія в документах»

Переглядів: 654

У Калуші вийшла з друку книга про депутатів Калуської міської ради першого демократичного скликання. Вона так і називається Калуська міська Рада першого демократичного скликання: історія в документах».

Над книгою працювали доктор історичних наук, професор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Олег Малярчук,  заслужена вчителька України Калуського ліцею № 10, Ольга Кецмур та старший науковий співробітник Меморіального музею «Калуська в’язниця», Олег Відливаний.  Їм також допомагали фахівці комунального закладу «Музейно-виставковий центр Калуської міської ради».

Ця книга - це збірник документів і матеріалів, який присвячений 30-й річниці першого демократичного скликання у Калуші.

Про це йдеться на сторінці Музейно-виставкового центру.
Книга містить унікальні документи та матеріали про діяльність Калуської міської ради народних депутатів Івано-Франківської області першого демократичного скликання, яка широкомасштабними акціями пробуджувала свідомість і національну гордість українців.. Короткий історичний нарис у хронологічному викладі «мовою документів» у контексті суспільно-політичних процесів в Україні закарбував сотні імен особистостей, котрі підтримали паростки відродження та жертовною працею сприяли державницькому поступу.

Видання адресоване громадськості та молоді, розповідає про доленосні та хвилюючі часи відновлення державності в Україні.

Книга видана за фінансової підтримки міського голови та Калуської міської ради.

Презентація книги запланована найближчим часом.

Схожі матеріали за тегами: книжка презентація видання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: