Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція бібліотекарів (ФОТО)

Переглядів: 297

7 жовтня в Калуській центральній бібліотеці ім. Т. Шевченка відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція директорів обласних бібліотек для дітей.

Під час конференції відбувся плідний обмін думками та досягненнями у бібліотечній справі, було презентовано кращий досвід та перспективні напрацювання у сфері інформаційної освіти, сучасні підходи у формуванні критичного мислення дітей та підлітків, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Заступниця міського голови Надія Гуш привітала учасників конференції та акцентувала увагу присутніх на фінансовій підтримці та важливості роботи бібліотек Калуської міської територіальної громади.

З вітальним словом виступили начальниця управління культури, національностей та релігій міської ради Любов Джуган та директорка КЗ «Централізована бібліотечна система» Наталія Воробець.

Завідувачка бібліотеки-філії для дітей Лілія Барнич розповіла гостям коротку історію про заснування бібліотеки.

Щиро вражена гостинністю калушан зі словами подяки виступила генеральна директорка Національної бібліотеки для дітей Алла Гордієнко, яка зазначила, що бібліотечні заклади нашого міста є одними з кращих в області та нагородила подякою й медаллю за впровадження інновацій, забезпечення високої якості бібліотечного обслуговування дітей міста завідувачку бібліотеки-філії для дітей Лілію Барнич.

Схожі матеріали за тегами: Калуш бібліотека конференція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: