Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відбувся тренінг для вчителів, які з наступного року навчатимуть першокласників за новою програмою

Переглядів: 1439

3 та 4 березня у Калуському НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10-ліцей» відбувся перший етап навчання з підготовки майбутніх учителів перших класів.

 Ці вчителі у вересні 2018 року навчатимуть наймолодших дітей за новими програмами Нової української школи.

У локації міста в 4 навчальних групах підвищували кваліфікацію 96 учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Калуша, Калуського району, Войнилівської й Верхнянської ОТГ та Калуських спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів.

Команда тренерів з Калуша, Войнилова та Зборої ознайомила учасників тренінгу з Концепцією Нової української школи, викликами, що стоять перед початковою школою та чинниками впливу на якісну початкову освіту.

Під час занять педагоги вправлялися у проведенні основних видів навчальної діяльності, опановували практику проведення ранкових зустрічей, створювали портрет сучасного учителя, вчилися практично реалізовувати компетентнісний (спрямований на досягнення результату), діяльнісний та інтегрований підходи до організації освітнього процесу.

У березні та червні 2018 року проходитимуть наступні навчальні сесії. Для отримання сертифіката і посвідчення про підвищення кваліфікації  учителі також навчаються дистанційно – завдяки онлайн курсам на ED-ERA.

 

Схожі матеріали за тегами: школа реформа

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: