Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші відкрили нове приміщення Калуського територіального об’єднання воїнів Афганістану

Переглядів: 561

Сьогодні, 11 лютого, напередодні 33-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, у Калуші відбулося урочисте відкриття нового приміщення Калуського територіального об’єднання воїнів Афганістану.

Відтепер воїни-інтернаціоналісти матимуть нове приміщення для своєї діяльності, адже впродовж багатьох років громадська організація для своєї роботи використовувала старе приміщення в колишній друкарні, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на сайт Калуської РДА.

У відкриття приміщення для «афганців» взяли участь перша заступниця голови РДА Оксана Канюка, представники міської ради, учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, мешканці громади.

Священник о. Ігор Пришляк освятив приміщення, поблагословив та привітав воїнів-інтернаціоналістів.

Своїх побратимів привітав керівник громадської організації Володимир Сорохтей. Він також подякував голові РДА Жанні Табанець за допомогу в облаштуванні та оснащенні приміщення.

За словами Володимира Сорохтея, воїни-«афганці» зробили ремонт приміщення своїми силами. Відтепер вони матимуть можливість частіше зустрічатися і спілкуватися, приходити сюди зі своїми радощами чи проблемними питаннями та знаходити підтримку і розуміння.

 Офіс Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану знаходиться на вул. Грушевського, 25.

Схожі матеріали за тегами: Афганці нове приміщення відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: