Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші виявили два факти самочинного будівництва (ФОТО)

Переглядів: 1323

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Калуської міської ради провів обстеження вулиць міста і виявив факти виконання будівельних робіт з ознаками самочинного будівництва та встановлення.

Про це повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

Так, власник нежитлового приміщення піцерії «Рома» на проспекті Лесі Українки, 1, розпочав будівельні роботи із втручанням в огороджувальні конструкції будинку.

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» замовник має право виконувати будівельні роботи, виконавши вимоги ч. 1 ст. 34 цього Закону.

Виконання будівельних робіт без відповідного документа, передбаченого Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», вважається самочинним будівництвом і тягне за собою відповідальність згідно із законом.

Перелік будівельних робіт, які не потребують документів, що дають право на їх виконання, та після закінчення яких об’єкт не підлягає прийняттю в експлуатацію затверджений Постановою Кабінету Міністрів України № 406 від 07.06.2017 року.

Крім того, на вул. Винниченка біля першого під’їзду будинку №6 хтось із мешканців спорудив навіс без паспорта прив’язки малої архітектурної форми.

Після встановлення замовників робіт на вище вказаних об’єктах та перевірки наявних документів будуть вжиті міри у відповідності до законодавства.

Схожі матеріали за тегами: Калуш самочинне будівництво порушення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: