Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (ФОТО)

Переглядів: 1031

У Калуші відбулося покладання квітів до меморіальної дошки ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

26 квітня Україна та весь світ вшановують одну з найстрашніших катастроф за часів існування людства – вибух на Чорнобильській АЕС. Ця подія трапилась рівно 33 роки тому,  1986 року о 1:23 за київським часом. Катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків людей, так і за економічним збитком. Участь в ліквідації цієї жахливої аварії взяло також багато калушан. Багато кого з них вже немає серед живих.

Біля пам’ятного знака ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС відбулося віче пам’яті, в якому взяли участь міський голова Ігор Матвійчук, заступник міського голови Любов Максимович, керуючий справами виконавчого комітету Мар'яна-Божена Постоловська, начальники управлінь та відділів міської ради, керівники комунальних підприємств і установ міста та громадськість міста, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

 Присутні вшанували пам’ять загиблих та постраждалих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Схожі матеріали за тегами: Калуш вшанування Чорнобильська трегедія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: