Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші з 21 вересня відновлюють роботу школи, садки і громадський транспорт

Переглядів: 1201

У Калуші з понеділка, 21 вересня, відновлюється навчання в закладах освіти, запрацюють дитсадки, заклади громадського харчування, культури, спорту та відновить роботу у звичному режимі громадський транспорт.

Таке рішення 19 вересня прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За словами міського голови Калуша Ігоря Матвійчука, зусилля громад, зокрема і звернення Калуської міської ради, батьків, підприємців, змусили уряд переглянути карантинні заходи і внести зміни до постанови щодо встановлення карантинних обмежень. Відтак, з 21 вересня міста Франківщини, які перебували у «червоній» зоні, переведені в «помаранчеву», що дає змогу відновити навчання у школах, роботу громадського транспорту, закладів громадського харчування і спорту.

Звісно, і надалі всім необхідно дотримуватися протиепідемічних вимог і карантинних обмежень, які передбачені для «помаранчевої» зони.

Медичний директор Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш, також зазначила, що впродовж останнього тижня у Калуші спостерігається позитивна динаміка щодо захворюваності на коронавірус і в стаціонарі зменшується кількість пацієнтів.

Нагадаємо, що 18 вересня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого визначили нове епідемічне зонування, яке почне діяти з 21 вересня. Міста Івано-Франківськ, Калуш і Коломия перейшли із «червоної» до «помаранчевої» зони.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи садки відновлення робота

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: