Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші з автівки вкрали 42 тис. гривень. Злодіїв розшукали (ФОТО)

Переглядів: 724

Поліцейські менш ніж за три години встановили і затримали двох чоловіків, які викрали гроші з автомобіля і намагалися втекти за допомогою транспортного засобу. Слідчі розпочали кримінальне провадження і встановлюють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів. 

9 лютого до поліції о 13:30 зателефонувала жінка і повідомила, що з її автомобіля у Калуші невідомі особи викрали кошти. Про це з посиланням на поліцію Івано-Франківської області інформує «Калуш ФМ».

Потерпіла повідомила, що покинула автівку на декілька хвилин, а повернувшись, помітила відсутність грошей у сумі 42 тис. гривень. Жінка запевняє, що автомобіль зачиняла. Правоохоронці не виявили слідів пошкодження на транспортному засобі і перевіряють усі версії.

Вони опитали потерпілу, ймовірних очевидців, переглянули камери відеоспостереження та негайно розпочали оперативно-розшукові заходи. Завдяки злагодженим діям оперативників карного розшуку Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області спільно з франківськими і богородчанськими колегами двох зловмисників вдалося затримати у Богородчанах. Підозрювані – 50-річний мешканець Івано-Франківська, який раніше судимий, та 36-річний громадянин Грузії.

У транспортному засобі зловмисників поліцейські виявили і вилучили речові докази для вчинення майнових злочинів, а також частину викрадених коштів.

Чоловіків затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Невдовзі поліцейські повідомлять про підозру затриманим, а суд обере запобіжний захід. Максимальне покарання за вчинене –  до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка гроші авто

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: