Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші започаткують нову програму – з відновлення Народних домів (ФОТО)

Переглядів: 476

15 січня Калуський міський голова Андрій Найда, заступник міського голови Богдан Білецький, начальник дільниці водовідведення КП «Водотеплосервіс» Юрій Гишко, а також керівники структурних підрозділів міської ради і староста села Копанки Мар’ян Бунга провели виїзну нараду, під час якої ознайомилися зі станом функціонування каналізаційно-насосної станції та Народного дому у с. Копанки, повідомляє радіо «Калуш» з посиланням на пресслужбу Калуської міської ради.

Оглянувши насосну станцію міський голова зазначив:

– Першочергово необхідно переглянути документацію, яка є, відновити роботу насосів, зрозуміти, де є витоки, і терміново просити кошти з обласного бюджету на ліквідацію пошкоджень каналізаційного колектора  та відновити подачу стоків на очисні споруди ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».

Після огляду Народного дому Андрій Найда повідомив:

– Наступного року будемо пропонувати програму з відновлення Народних домів, адже якщо в селі є Народний дім та бібліотека, то село живе».

За результатами наради міський голова дав відповідні доручення щодо напрацювання плану заходів, спрямованих на  вирішення проблем, і підготовку необхідних документів. 

 

 

Схожі матеріали за тегами: виїзна нарада Копанки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: