Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші затримали 27-річного чоловіка, який обікрав та підпалив торгові кіоски на Дзвонарській (ФОТО)

Переглядів: 586

Поліцейські Івано-Франківщини встановили та розшукали зловмисника, який шляхом занесення стороннього джерела вогню підпалив два кіоски та скоїв крадіжку. Його затримали в процесуальному порядку. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження.

29 січня близько 3 години ночі до поліції надійшло повідомлення від рятувальників, що в Калуші по вулиці Дзвонарська горять кіоски. На місці події негайно виїхали працівники карного розшуку, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

У ході проведення слідчих дій, опитавши свідків та очевидців події, переглянувши камери відеоспостереження поліцейські встановили, що невідома особа шляхом пошкодження вікна, проникла до середини кіоску, звідки вчинила крадіжку. Після скоєного зловмисник підпалив торговий заклад та втік з місця події.

Внаслідок підпалу пошкоджено два кіоски, з людей ніхто не постраждав.

Правоохоронці негайно розпочали оперативні заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину.

За декілька годин поліцейським вдалося  встановили та затримали зловмисника за місцем його проживання.

Ним виявився 27-річний калушанин. Чоловік уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Фігуранта слідчі затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) та ч. 2 ст.194(Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка підпал затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: