Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші затримали двох молодиків з наркотою

Переглядів: 1093

Під час патрулювання вулиць міста поліцейські виявили та вилучили у підозрілих молодиків наркотичну речовину.

Працівники Калуського відділу поліції, перебуваючи на маршруті патрулювання, помітили двох молодих осіб, які поводились підозріло. При поверхневому огляді в 19-річного юнака працівники поліції виявили та вилучили металевий наперсток з нагаром чорного кольору та декілька зерен коричневого кольору з вигляду схожих на насіння коноплі, а у 20-річного - металевий наперсток з нагаром чорного кольору та паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуана, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як пояснили молодики, наркотики вони зберігали для власного вживання без мети збуту. Вилучену наркоречовину направили на експертне дослідження.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: наркотики поліція

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: