Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуші затримали франківця, який викрав із автівки срібну ікону (ФОТО)

Переглядів: 1225

27 листопада близько 17.30 до Калуського відділу поліції звернувся 31-річний мешканець Рожнятівського району, який повідомив про пограбування його автомобіля «Хюндай Туксон».

За словами заявника, він залишив своє авто неподалік автобусної зупинки по вулиці Винниченка, а сам пішов у справах. Коли повернувся до машини, то побачив, що в її салоні перебувають двоє невідомих. Помітивши, що до них наближається власник іномарки, чоловіки вискочили з автомобіля, пересіли в «Ауді А-4» і втекли. Потерпілий зауважив, що з салону його автівки зникла срібна ікона, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Також він додав, що зловмисники втекли на «Ауді» на польській реєстрації. Правоохоронці організували розшук автомобіля і незабаром помітили його в місті. Під час переслідування вони наздогнали «Ауді» і затримали водія, а його спільникові вдалося втекти.

Стало відомо, що затриманий – це 31-річний житель обласного центру. Разом із напарником він відчинив «Хюндай Туксон» з допомогою сканера. Злочинці проникли в салон і до приходу його власника встигли викрасти срібну ікону. Її вилучили з автомобіля грабіжників і повернуть господареві.

Наразі франківчанина затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Правоохоронці здійснюють заходи щодо затримання другого зловмисника.

Їхні дії кваліфікують як грабіж, учинений групою осіб. Розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Схожі матеріали за тегами: крадіжка ікона

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: