Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуських ліцеях №6 і №10 відкрили сучасні спортивні майданчики (ФОТО)

Переглядів: 374

Розбудова спортивної інфраструктури міста є в пріоритеті міської ради. Саме тому 23 листопада за участі народного депутата Едуарда Прощука, голови Калуської РДА Жанни Табанець, міського голови Андрія Найди, депутатів Івано-Франківської обласної ради та Калуської міської ради відбулися урочисті відкриття спортивних майданчиків на територіях Калуських ліцеїв №6 і №10.

Спортивні комплекси з тренажерним обладнанням для занять з якісним штучним покриттям запрацювали на територіях ліцеїв №6 і №10, а на території ліцею №6 – ще й футбольне поле, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Відкриття трьох спортивних об’єктів стало можливим завдяки сприянню народного депутата Едуарда Прощука у виділенні коштів з державного бюджету в сумі близько 1,3 млн грн на спортивні комплекси і близько 2,3 млн грн на футбольне поле.

 «Все що робиться – все для дітей і заради них. Юне покоління повинно мати якісні засоби для вдосконалення фізичних навичок. Це все для калушан, для молоді. І ми будемо робити все можливе, щоб таких відкриттів було якнайбільше», – зазначив Едуард Прощук.

Андрій Найда, згадуючи свої шкільні роки, порівняв футбольну команду ліцею №6 із збірною Бразилії: «Колись, навчаючись у школі №2, ми тут грали футбол. І нам за честь було дійти з м’ячем до воріт шостої школи. Бо там були дуже потужні гравці, в яких ніхто не вигравав, як і в команди Бразилії. Мабуть, спортсмени ліцею №6 цю марку тримають до цих пір. І дійсно зростає така хороша молодь, яку треба підтримати в спортивному напрямку. Бажаю вам, діти, користуватися цим надбанням, щоб зростав ваш спортивний дух і ваш інтелект».

Очільник громади висловив велику подяка народному депутату Едуарду Прощуку, якому вдалося зреалізувати цей проєкт та багато інших в нашій територіальній громаді.

У Калуському ліцеї №10 міський голова зазначив, що спортивний майданчик слугуватиме розвитку фізичних навичок і школярів, і мешканців території. Адже сам він проживає біля школи і бачить активність молоді у заняттях фізкультурою та спортом.

На завершення школярі продемонстрували присутнім функціональні можливості спортивних об’єктів, а юні футболісти зіграли мініматч.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ліцеї спортивні майданчики відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: