Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У калуських школах осінніх канікул з 15 жовтня не буде. Будуть з 22-го

Переглядів: 2183

Традиційні осінні канікули у закладах загальної середньої освіти Калуша цьогоріч у зв’язку з проведенням місцевих виборів розпочнуться 22 жовтня.

Як поінформувала «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міськради Ірина Люклян, вже прийняте рішення, що школи міста підуть на осінні канікули з 22 по 28 жовтня. Навчальний процес відновиться у четвер, 29-го жовтня. Зазвичай осінні канікули тривали з 26 жовтня по 1 листопада, та оскільки у всіх навчальних закладах Калуша, крім 1-ої і 8-ої шкіл, будуть виборчі дільниці, то канікули розпочнуться трохи раніше.

За словами Ірина Люклян, вчора, 12 жовтня, Міністерство освіти надіслало рекомендаційні листи до всіх закладів загальної середньої освіти щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня. Проте у Калуші нема потреби робити довші канікули, адже росту захворюваності нема, а навчальний процес і так розпочався на два тижні пізніше.  

У школах сіл Калуської ОТГ виборчих дільниць не буде, тому канікули тут розпочнуться за звичним графіком, їх не переноситимуть.

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи канікули

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: