Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській громаді відбулася зустріч жінок, чоловіки яких воюють на фронті

Переглядів: 426

Нещодавно в Калуській громаді відбулася зустріч жінок із сімей захисників, які зараз воюють на фронті.

Захід організували представники БО «БФ Крила підтримки», ГО «Пані Патронеса» (м. Дніпро), ГО «Сім'я Захисника» та ГО «Чисті серця Калуш», інформує «Калуш ФМ».

На зустріч прийшли матері, дружини, кохані тих, хто зараз боронить рідну Україну. Багато з них займаються волонтерством ще з 2014 року. Та й серед наших воїнів, які зараз на захисті держави, багато тих, хто відстоюють її територіальну цілісність вже дев’ятий рік.

Усі присутні спочатку познайомилися між собою та поділилися своїми історіями.

Як розмовляти зі своїми рідними, які перебувають під обстрілами, які слова підтримки знаходити, як справлятися з особистими емоціями та хвилюваннями? На ці запитання, та багато інших відповідала психологиня з Дніпра, з якою був налагоджений онлайн зв'язок, та представники присутніх громадських організацій.

Поки мами спілкувалися, дітки гралися поруч…

«Для спокою наших дітей, для підтримки бійців наші матері, наші жінки-берегині мають бути сильними! Дякуємо Анні Карпеченковій, голові ГО «Пані Патронеса», яка була ініціатором такої важливої зустрічі», – зазначив міський голова Андрій Найда.

Нагадаємо, що на вул. Пушкіна, 9а, працює Центр комплексної допомоги постраждалим внаслідок війни, тел. (066) 544-01-05. Якщо вам потрібна допомога психолога, правозахисника чи соціального працівника – звертайтеся.

Схожі матеріали за тегами: калуш.зустріч жінки чоловіки фронт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: