Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській РДА обговорили проєкт районного бюджету на 2021 рік

Переглядів: 848

У залі засідань районної ради відбулося громадське обговорення проєкту районного бюджету Калуського району на 2021 рік. 
У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Канюка, керівник апарату РДА Олена Романишин, представники інститутів громадянського суспільства, керівники структурних підрозділів РДА і бюджетних установ району, повідомили у Калуські РДА.


Проєкт районного бюджету на 2021 рік презентувала начальник фінансового управління РДА Людмила Федун. За словами головного фінансиста району, доходи районного бюджету у 2021 році становитимуть 77,7 тис. гривень. Таку ж суму передбачено і у видатках, у т. ч. видатках загального фонду районного бюджету. Оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету становитиме у розмірі 500 гривень, що становить 0,57% видатків загального фонду районного бюджету, а резервний фонд районного бюджету – у розмірі 700 гривень, що становить 0,80% видатків загального фонду районного бюджету.
Уся сума доходів – це сплата за оренду комунального майна. Варто зазначити, що з 1 січня 2020 року усі територіальні громади перейдуть на прямі бюджетні відносини з державним бюджетом, оминаючи районний. Хоча, як зазначила у своєму виступі Людмила Федун, через районний бюджет може відбуватися передача міжбюджетних трансфертів з державного бюджету.


Начальник фінансового управління РДА Людмила Федун порадила усім керівникам – головним розпорядникам коштів – звертатися до голів територіальних громад, щоб з наступного року у місцевих бюджетах були передбачені усі необхідні кошти на фінансування відповідних сфер, у т. ч. для надання безперебійних та якісних освітніх, культурних, медичних та соціальних послуг мешканцям територіальних громад. 
 

Схожі матеріали за тегами: районний бюджет Калуська РДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: