Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській територіальній громаді влітку оздоровили 907 дітей

Переглядів: 282

26 жовтня на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради заслухали питання про організацію відпочинку і оздоровлення дітей та молоді Калуської міської територіальної громади у 2021 році.

Як повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради Михайло Клим, до проведення оздоровчої кампанії долучилися, окрім управління, також Калуська ЦРЛ, профспілкові організації ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», ТзОВ «Таркетт Вінісін», ДП «Калуська ТЕЦ-Нова» та молодіжні громадські організації, інформує "Калуш ФМ".

Оздоровленням першочергово були охоплені діти таких категорій: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти учасників бойових дій, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти з інвалідністю, діти, які перебували на диспансерному обліку, а також обдаровані та талановиті.

На оздоровлення дітей і молоді із міського бюджету було використано 339 тис. 766 гривень. За бюджетні кошти у пришкільних і наметових таборах вдалося оздоровити 502 дитини.

Проте залучалися також кошти підприємств та батьківські доплати, які склали 1 млн 731 тис. грн. Загалом на оздоровлення було залучено 2 млн 71 тис. гривень, за які оздоровили 907 дітей.

При цьому Михайло Клим додав, що як у минуму році, так і в цьому оздоровча кампанія була не на 100 відсотків реалізована через коронавірус. Але, не зважаючи на обмеження, оздоровлення та відпочинок дітей і молоді таки організували.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ діти оздоровлення підсумки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: