Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ТГ – проблема з вакцинацієї освітян. Щепилися лише 27%

Переглядів: 391

При посиленні карантину навчальні заклади Калуської ТГ зможуть почати навчання без дистанційних процесів лише за наявності 80% вакцинованого персоналу.

Такі вимоги передбачені у постанові «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року», яку Кабінет Міністрів України ухвалив 28 липня.

За словами заступниці начальниці управління освіти Калуської міської ради Лесі Кобзан, 3 липня відбулася нарада, зорганізована Департаментом освіти та науки України, і основним питанням, яке піднімалося, була вакцинація, інформує "Калуш ФМ".

При цьому вона акцентувала, що на сьогоднішній день у Калуській міській ТГ вакцинація освітян є проблемою.

«Якщо у червні ми були найкращі в області, то на сьогоднішній день відсоток провакцинованих становить лише 27%, – зазначила Леся Кобзан. – Якщо з вересня ми попадемо бодай у «жовту» зону і в закладах буде менше 80% вакцинованих працівників, ми не зможемо приступити до очного навчання. Таким чином знову буде дистанційне навчання. Я розумію, що зараз всі у відпустках, але цю роботу треба активізувати, бо може бути проблема на 1 вересня».

 

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ вакцинація освіта проблеми

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: