Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ТГ планують відремонтувати приміщення віддалених робочих місць адміністраторів у 6 старостинських округах

Переглядів: 355

Під головуванням міського голови Андрія Найди відбулася нарада щодо порядку надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, що у 2021 році місцевим бюджетом Калуської територіальної громади було отримано субвенцію з державного бюджету на розвиток Управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради на суму 264 тис. грн. для забезпечення обладнанням для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» за бюджетною програмою КПКВК № 2911050 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг» передбачено 231 000 тис. гривень. Головним розпорядником коштів є Мінцифри.

Механізм надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг визначено Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 249 (зі змінами).

Пунктом 4 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг передбачено, що субвенція надається за такими напрямами:

- нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт будівель та приміщень для розміщення центрів надання адміністративних послуг, включаючи їх територіальні підрозділи і віддалені робочі місця адміністраторів, у тому числі завершення розпочатих у попередніх бюджетних періодах робіт з будівництва;

- облаштування будівель та приміщень, де розміщений центр, а також забезпечення центрів (включаючи їх територіальні підрозділи і віддалені робочі місця) обладнанням, зокрема обладнанням для видачі паспортних документів, посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів, технічними та програмними засобами, електронними системами документообігу та інформаційної взаємодії.

Калуська міська територіальна громада планує залучити кошти для ремонту приміщень віддалених робочих місць адміністраторів по 6 старостинських округах, зокрема в селах Голинь, Тужилів, Пійло, Копанки, Боднарів, Ріп’янка.

Зараз здійснюється об’їзд та огляд наявних приміщень для здійснення проєкту з їх ремонту, розрахунку вартості робіт та оснащення.

Схожі матеріали за тегами: Ремонт приміщення адміністратори ЦНАП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: