Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ТГ розпочинається робота з інвентаризації адресних номерів (ФОТО)

Переглядів: 682

27 квітня відбулося засідання робочої групи під головуванням першого заступника міського голови з метою уточнення, зміни та надання нумерації будівлям на території Калуської міської територіальної громади.

Робоча група була створена на виконання розпорядження міського голови від 23.04.2021 №135-р «Про створення робочої групи з метою уточнення, зміни та надання нумерації будівлям на території Калуської міської територіальної громади», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міськради.

Як повідомив вчора під час онлайн зустрічі перший заступник міського голови Мирослав Тихий, питання зміни адресних номерів є досить гострим. У зв’язку зі зміною нумерації відбулася невідповідність адресних номерів на деяких вулицях, тому вирішили здійснити інвентаризацію адресних номерів.

«Ці роботи будуть виконуватися поетапно, оскільки це великий об’єм. Будемо брати певний мікрорайон й інвентаризувати його. Спочатку документально з тими картами і матеріалами, які є в управлінні архітектури, а потім звірятимемо це в натурі на місцевості, – зазначив Мирослав Тихий. – Це дасть можливість нам впорядкувати адресні номери і вирішити ті проблеми, з якими стикаються мешканці громади».

Наразі робоча група опрацювала та сформувала графік уточнення зміни та надання нумерації будівлям по мікрорайонах.

Зокрема, у мікрорайоні «Височанка» уточнення відбуватиметься у травні, у мікрорайоні «Підгірки» – у червні, у мікрорайоні «Хотінь» – в липні, у мікрорайоні «Загір'я» – в серпні.

Мікрорайон малоповерхової забудови (від вул. Рубчака до Ринкової) та центральної частини міста опрацьовуватимуть у вересні, мікрорайон багатоповерхової забудови міста – у жовтні, будівлі промислової зони та комунально-складських підприємств – у листопаді.

Уточнення у Ріп'янському, Вістівському та  Боднарівському старостинських округах заплановане на грудень;

у Студінківському, Мостищенському, Копанківському та Кропивницькому старостинських округах – на січень;

у Пійлівському, Тужилівському, Сівка-Калуському та Голинському старостинських округах – на лютий.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ адресні номери інвентаризація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: