Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ЦРЛ новий ангіограф встановлять в операційному блоці

Переглядів: 580

Придбаний за кошти державного бюджету ангіограф, який 14 березня доставили до КНП «Калуська центральна лікарня», функціонуватиме в операційному блоці на одному з поверхів медзакладу.

Про це повідомив медичний директор Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської ЦРЛ.

– Приміщення для встановлення цього апарата ми не використовували ще з 2013 року, – говорить Валерій Васильович. – Тоді обіцяли придбати ангіограф за кошти міського бюджету, пізніше – з умовою співфінансування частини його вартості, однак ці ідеї так і не вдалося втілити в життя.

За словами В. Паляниці, приміщення в операційному блоці було завчасно відремонтовано та підготовлено для встановлення ангіографа. Тепер свою справу повинен зробити постачальник обладнання, тобто підключити сучасну систему діагностування судинних захворювань і патологій, налаштувати, випробувати й передати в експлуатацію. Власне, цим зараз і займаються відповідні спеціалісти.

У Калуській ЦРЛ нове ангіографічне обладнання буде використовуватися як для діагностичного обстеження хворих на серцево-судинні, неврологічні, нейрохірургічні, гінекологічні й інші захворювання, так і під час оперативних втручань у випадках тромбозу судин, інсульту, інфаркту або розриву судин.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ЦРЛ ангіограф

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: