Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуській ЦРЛ провели навчання «Лікарі без кордонів» (ФОТО)

Переглядів: 381

На базі КНП «Калуська ЦРЛ» за участі фахівців міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» (MSF) було проведено навчання з ефективного надання медичної допомоги у воєнних умовах.


На тренінговому занятті, яке проводили лікарі MSF Назар Заяць і Хіроюкі Като (Японія), серед інших нюансів діяльності медпрацівників під час воєнного стану було детально і практично відпрацьовано організацію надання екстреної медичної допомоги постраждалим внаслідок дії хімічних агентів, інформує «Калуш ФМ».


«Обладнання та оснащення, яке використовувалось при проведенні навчання, передано лікарні у вигляді гуманітарної допомоги для відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги. Найближчим часом планується проведення на базі нашої лікарні навчального курсу з екстреного ультразвукового дослідження для лікарів-ординаторів, – розповідає заступник генерального директора Калуської ЦРЛ Валерій Паляниця. – Також розглядається можливість проведення тренінгу з організації надання медичної допомоги при масових поступленнях пацієнтів».

Схожі матеріали за тегами: Калуш ЦРЛ навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: