Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуському коледжі культури і мистецтв можна опанувати «Сценічне мистецтво»

Переглядів: 212

У ПК «Мінерал» зі стейкхолдерами обговорили актуальність започаткування нової освітньо-професійної програми «Сценічне мистецтво» для фахових молодших бакалаврів спеціальності «Сценічне мистецтво» Калуського фахового коледжу культури і мистецтв, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Facebook-сорінку управління культури, національностей і релігій міськради.

У зустрічі взяли участь викладачі та студенти освітньо-професійної програми «Видовищно-театралізовані заходи», начальниця управління культури національностей та релігій Калуської міської ради Любов Джуган та директорка ПК «Мінерал» Алла Терещенко.

Презентувала освітньо-професійну програму голова комісії викладачів режисерських дисциплін Тетяна Неклюдова, яка підкреслила, що основною метою відкриття спеціальності 026 «Сценічне мистецтво» є підготовка високопрофесійних фахівців, які володіють теоретичними знаннями та практичними навичками концертно-виконавської, сценічної, педагогічної, сценічно-просвітницької діяльності у сфері сценічного мистецтва.

Любов Джуган та Алла Терещенко зауважили, що затребуваною є універсальність майбутнього фахівця з інтегрованими компетентностями.

Пропозиції стейкхолдерів удосконалять в освітньо-професійну програму в частині обов’язкових та вибіркових компонентів.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: