Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Калуську ЦРЛ вже доставили кардіологічний апарат, придбаний за кошти благодійників (ФОТО)

Переглядів: 339

20 серпня за сприяння народного депутата України Едуарда Прощука у готельно-відпочинковому комплексі  «Green Park» в селі Вістова відбувся  благодійний вечір «Квітка єдності», який був зорганізований з метою зібрати кошти на електрокардіографічну стрес-тест систему для кардіологічного відділення Калуської ЦРЛ.

Завдяки меценатам, які активно купували лоти, вдалось зібрати 301 тис. 500 гривень і ще 200 тисяч гривень виділило керівництво ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», інформує "Калуш ФМ".

Не минуло й двох тижнів, а обладнання вже доставили у Калуську ЦРЛ. Про це на facebook-сторінці повідомив Едуард Прощук.

Сьогодні  народний депутат разом з головою Калуської РДА Жанною Табанець та генеральним директором «КАРПАТНАФТОХІМу» Іваном Підсадюком передали обладнання медикам.

Вже найближчим часом лікарі розпочнуть на ньому діагностувати стан серцево-судинної системи пацієнтів.

За зібрані кошти вдалось придбати не лише електрокардіографічну стрес-тест систему з велоергометром, а й електрокардіографічний реєстратор.

Додамо, що електрокардіографічна стрес-тест система з велоергометром необхідна для здійснення діагностики серцево-судинної патології. Вона дозволяє оцінити толерантність до фізичного навантаження і виявити патологічні зміни серцево-судинної системи, які виникають при фізичному навантаженні.


 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: