Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У лікарню тепло подали, містяни ще мерзнуть

Переглядів: 1109

8 жовтня міський голова Калуша видав розпорядження про початок опалювального сезону в стаціонарі комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня».

Тепло у лікарню в Підгірках відповідно до документа ТОВ «Калуштеплоенерго» повинно було подати саме з цього числа.

А ось у помешканнях калушан наразі не надто тепло, оскільки календарна дата старту опалювального сезону – 15 жовтня. Проте у кожному регіоні органи місцевого самоврядування самі вирішують, коли починати опалювальний період.  Це також залежить від погодних умов. Зазвичай опалювальний сезон розпочинається тоді, коли протягом трьох днів середньодобова температура повітря становить нижче 8 градусів. Оскільки таких низьких температур у Калуші не спостерігалося, то і тепло у помешкання містян ще не подавали.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради Юрія Рекунова, Калуш до початку опалювального сезону готовий. Теплові мережі багатоповерхівок та об’єктів соціальної й культурної сфер вже заповнені водою.

Вдалося місту також погасити мінімальну суму боргу КП «Водотеплосервіс» перед НАК «Нафтогаз України» (близько 6,6 млн гривень), щоб мати змогу розпочати опалювальний сезон.

Схожі матеріали за тегами: Калуш опалювальний сезон лікарня

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: