Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У мешканця Долинщини виявили арсенал зброї та боєприпасів (ФОТО)

Переглядів: 502

Правоохоронці вилучили вдома у мешканця Долинщини різні види саморобної та вогнепальної зброї, майже 200 боєприпасів різного калібру, а також запчастини і комплектуючі до зброї. Вилучені предмети направлено на експертизу. Слідчі здійснюють досудове розслідування і встановлюють походження та призначення арсеналу. Наразі оперативники розшукують власника заборонених предметів.

18 травня долинські правоохоронці провели санкціонований обшук у домоволодінні 41-річного мешканця Княжолук. Процесуальні дії проводилися у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникнення в житло) Кримінального кодексу України та за погодженням місцевої прокуратури, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Під час обшуку у кладовому приміщенні поліцейські виявили та вилучили ряд заборонених предметів, а саме: арбалет та стріли до нього, обріз мисливської рушниці, штик-ніж, глушник до нарізної мисливської зброї та ряд боєприпасів.

У ході подальшого комплексу слідчих дій співробітники поліції встановлять канали надходження заборонених предметів та мету зберігання арсеналу.

Щодо вилученого призначено ряд відповідних експертиз.

Наразі поліцейські проводять заходи по розшуку правопорушника з метою притягнення його до кримінальної відповідальності за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Якщо вину прикарпатця буде доведено в суді, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі терміном до семи років.

 

Схожі матеріали за тегами: зброя боєприпаси поліція Долинщина

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: