Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У міській поліклініці Калуша стартувала вакцинація проти грипу

Переглядів: 1475

Серед бажаючих вакцинуватися – працівники ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», ТзОВ «ТАРКЕТТ ВІНІСІН» та самої поліклініки.

З настанням холодів збільшується кількість застудних захворювань, ГРВІ та грипу. Тож медики вкотре наголошують, що найдієвішим методом запобігання захворюванню на грип та виникненню його ускладнень  є вакцинація.

При цьому головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин зазначив, що, на жаль, бажання вакцинуватися наразі виявили лише 60 працівників ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМу» та 30 працівників ТзОВ «ТАРКЕТТ ВІНІСІН». Кошти на їх вакцинацію виділяють підприємства через страхову компанію «Провідна», з якою співпрацюють.

- Прикро, що такі багаточисельні колективи не використовують можливостей, які їм надає підприємство, - каже Михайло Богданович. – До прикладу, в нашому закладі, де працює 300 людей, бажання вакцинуватися виявили 120. Для них ми вакцину вже закупили. 

Головний лікар також додає, що працівників «ВІНІСІНу» вакцинуватимуть у поліклініці, а нафтохіміків – у медпункті заводоуправління. Їх вакцинацію розпочали з 3 листопада.

Водночас медики повідомляють, що вакцину для профілактики грипу «Ваксигрип» у Калуші можна придбати в мережі аптек «Фармастор» (вул. В. Стуса, 1, і вул. Винниченка, 8).

Щеплення проти грипу бажаючі можуть зробити після огляду терапевта у кабінеті профщеплень міської поліклініки. 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: