Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У міській поліклініці вже оцифрували понад 3 тисячі декларацій

Переглядів: 1049

Подача оригіналів документів громадянами, які обрали собі лікаря міської поліклініки і заповнили декларацію, для виготовлення електронних скан-копій і надалі триває.

Як повідомив головний лікарі Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Михайло Гаврилишин, у день оригінали документів подають 600-700 людей. Відповідно на 30 квітня медики зробили 3260 скан-копій паспортів та ідентифікаційних кодів. Окрім того, таку ж кількість декларацій вже оцифрували, тож після 20 травня заклад планує підключитися до електронної системи охорони здоров’я.

При цьому керівник Центру зауважує, що хоч черги під кабінетами, де роблять сканування є, зробити це потрібно.  Адже без електронних скан-копій внести декларацію в реєстр неможливо. Тому адміністрація просить вибачення за тимчасові незручності.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», сканування документів працівники закладу проводять у дві зміни. У міській поліклініці на вул. Б. Хмельницького скан-копії роблять у кабінеті на першому поверсі біля вантажопасажирського ліфта, у філії дитячої поліклініки на вул. Будівельників,3 – у кабінеті завідувача відділу, а на Дзвонарській, 5 –  у реєстратурі.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш поліклініка декларації

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: