Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Новицькій громаді відкрили ЦНАП (ФОТО)

Переглядів: 343

12 липня у Новицькій територіальній громаді відбулося урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг.

У заході взяли участь народний депутат України Едуард Прощук, заступник голови облдержадміністрації Богдан Футерко, перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюка, священнослужителі, представники місцевої влади та мешканці громади, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську РДА.

Ця подія має велике значення для Новицької громади, у якій проживає більше 10 тисяч людей. Створення умов для якісного надання місцевою владою адміністративних послуг є пріоритетними для кожної місцевої територіальної громади. Адже отримання і надання якісних послуг не залежно від того, у сільській чи міській місцевості проживає людина, – основна мета децентралізації. Особливо, якщо це стосується питань соціального захисту, які охоплюють оформлення субсидій, соціальну допомогу та чимало інших видів послуг.

Завдяки міжнародній програмі U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав-учасників Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції, мешканці громади будуть мати змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян. На цьому наголосила перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Оксана Канюка та побажала і надалі реалізовувати багато проєктів задля покращення умов життя людей.

Схожі матеріали за тегами: Новицька ТГ ЦНАП відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: