Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Новицькій ОТГ відбулася перша сесія (ФОТО)

Переглядів: 1519

9 січня відбулася перша сесія Новицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

В об’єднаній територіальній громаді проживає понад 10 тисяч жителів, а площа території становить більше 82 кв. км.

У роботі сесії взяли участь голова РДА Іван Данів і голова районної ради Віктор Гільтайчук, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Голова виборчої комісії Марія Осколіп представила голову сільської ради ОТГ Михайла Срібняка та вручила 26 новообраним депутатам депутатські посвідчення. Михайло Срібняк подякував виборцям за виявлену довіру і закликав всіх новообраних депутатів до єднання задля спільної роботи на користь громади.

Відтак депутати шляхом таємного голосування обрали секретаря сільської ради. Секретарем обрано Любов Іванюк.

Михайло Срібняк запропонував на посаду першого заступника голови сільської ради ОТГ Євгена Романіва та на посаду заступника голови Ігоря Пробоїва. Депутати підтримали ці кандидатури. Крім цього, депутати затвердили штатну чисельність органу місцевого самоврядування.

Поблагословили на добрі справи голову ОТГ, заступників і депутатів священнослужителі о. Богдан Челядин, о. Богдан Заставицький, о. Дмитро Сурак і о. Василь Конечний.

Іван Данів і Віктор Гільтайчук також привітали голову і депутатів з обранням, побажали їм успіхів у розбудові об’єднаної територіальної громади.

 

Схожі матеріали за тегами: Новицька ОТГ сесія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: