Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Пійлі обстежили берегозакріплювальні споруди лівого берега р. Чечва (ФОТО)

Переглядів: 949

22 січня під головуванням міського голови Андрія Найди відбулася виїзна нарада у с. Пійло для проведення обстеження берегозакріплювальних споруд лівого берега р. Чечва.

У нараді також узяли участь заступники міського голови, представники управління капітального будівництва в Івано-Франківській області, управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради, управління з питань надзвичайних ситуацій міської ради, староста Пійлівського старостинського округу та представник підрядної організації ПП «НАКО ІНВЕСТ», повідомила пресслужба Калуської міської ради.

Підставою для здійснення даної наради стало звернення старости Пійлівського старостинського округу Галини Гелеги до міського голови, в якому йшлося про те, що для ліквідації наслідків негоди, яка мала місце в червні 2020 року, з резервного фонду державного бюджету, відповідно до розпорядження Івано-Франківської ОДА від 08.12.2020 року № 647, було виділено кошти на відновлення берегозакріплювальних споруд лівого берега р. Чечва вище пішохідного переходу в с. Пійло Калуського району Івано-Франківської області.

Одержувачем коштів для виконання робіт на даному об’єкті було визначено управління капітального будівництва в Івано-Франківській області, яке уклало договір з ПП «НАКО ІНВЕСТ» на виконання робіт та здійснювало контроль за їх проведенням. На даний час роботи по даному об’єкту вже завершено. Однак громада сіл Пійло та Довге-Калуське мають зауваження до виконаних робіт, оскільки підрядником не виконано домовленості, які були до початку проведення робіт. У ході наради представник підрядної організації повідомив жителів та учасників наради про те, що зазначені недоліки буде усунуто.

Також у ході наради жителі села Довге-Калуське звернули увагу міського голови на ще одну проблему, яку необхідно вирішити з метою недопущення підтоплення житлових будинків, а саме – берегоукріплення правого берега р. Чечва по вул. Стефаника в селі Довге-Калуське. 

За результатами виїзної наради було прийнято рішення та надано відповідні доручення щодо вирішення проблемних питань. 

Схожі матеріали за тегами: Пійло берегозакріплювальні споруди р. Чечва

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: