Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У районі відбувся конкурс на пасажирські перевезення. Одинадцять маршрутів обслуговуватимуть троє перевізників

Переглядів: 1035

10 грудня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на маршрутах приміського сполучення.

Йшлося про маршрути «Калуш – Бережниця», «Калуш – Дубовиця (через Войнилів)», «Калуш – Завадка – Болохів», «Калуш – Збора», «Калуш – Кулинка», «Калуш – Старий Угринів», «Калуш – Степанівка», «Калуш – Копанки», «Калуш – Томашівці (через Войнилів)», «Калуш – Станькова», «Калуш – Пійло» і «Калуш – Зелений Яр», повідомляє прес-служба Калуської РДА.

На засіданні розкрили конверти з документами учасників конкурсу. До участі у конкурсі на перевезення з Калуша до Бережниці, Дубовиці, Болохова, Збори, Кулинки, Старого Угринова, Копанок, Войнилова документи подало ПП «Західавтотранс» (директор Микола Манелюк), до Станькови – ТОВ «Автотранспортна асоціація» (директор Юрій Мутовін), до Пійла – підприємець Роксолана Ільків.

На кожен маршрут документи подав один учасник. Щоправда, на маршрут «Калуш – Зелений Яр» охочих здійснювати пасажирські перевезення не було. До речі, це вже третє засідання конкурсу, під час якого ніхто з перевізників не виявив бажання працювати на даному маршруті. Тому перевезення до Зеленого Яру й надалі здійснюватиме перевізник, який обслуговує маршрут до Новиці.

Після детального обговорення кожного маршруту із перевізниками та сільськими головами конкурсний комітет у складі представників влади та громадськості визначив перевізників-переможців. До Станькови пасажирів перевозитиме ТОВ «Автотранспортна асоціація», до Пійла – підприємець Роксолана Ільків. На інших маршрутах перевезення пасажирів здійснюватиме ПП «Західавтотранс».

Варто зазначити, що переможці конкурсу й дотепер здійснювали пасажирські перевезення на цих маршрутах. Кожному із них конкурсний комітет надав право обслуговувати маршрути протягом 3 років.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина конкурс пасажирські перевезення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: