Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У районі визначили перелік доріг, які ремонтуватимуть

Переглядів: 2449

Дорогу на Завій планують відремонтувати за кошти Служби автомобільних доріг, а ще у п’ять напрямків – за кошти району і сільських рад.

16 травня під керівництвом голови Калуської райдержадміністрації Наталії Бабій відбулося засідання робочої групи з обстеження автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території району.

11 і 14 травня робоча група здійснила обстеження доріг місцевого значення на території Калуського району. За результатами обстеження робоча група визначила об’єкти, на яких необхідно першочергово провести ремонтні роботи. Кожен із членів робочої групи висловив думки з приводу ремонту доріг та надав пропозиції, які дороги необхідно відремонтувати. Члени робочої групи передусім брали до уваги два важливі фактори: стан дороги та співфінансування сільською радою.

За словами голови РДА Наталії Бабій, днями відбулася зустріч із головою ОДА Олегом Гончаруком, під час якої обговорювалося питання ремонту дороги «Калуш – Завій» (Довга гора). Кошти на ремонт цієї дороги очікують від Служби автомобільних доріг.

Найбільшу підтримку члени робочої групи висловили також за ремонт доріг: «Кропивник – Голинь» (Кропивницька сільська рада виділяє на ремонт 700 тисяч гривень); «Вістова – Грабівка» (через Ріп’янку), «Голинь – Небилів» (через Тужилів); «Томашівці – Довгий Войнилів» і «Пійло – Завадка» (через Сівку-Калуську).

Свої пропозиції робоча група подала на розгляд бюджетної комісії районної ради.

Схожі матеріали за тегами: Калущина дороги ремонт перелік

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: