Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У районі визначили перевізників, які обслуговуватимуть маршрути до Бабина-Зарічного, Новиці та Зеленого Яру

Переглядів: 836

2 травня голова Калуської райдержадміністрації Іван Данів провів засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на маршрутах приміського сполучення.

На засіданні розглядали маршрути «Калуш – Бабин-Зарічний», «Калуш – Середній Бабин», «Калуш – Новиця-Зелений Яр» і «Калуш – Новиця (баня)», повідомляє прес-служба Калуської РДА.

До участі у конкурсі на перевезення документи подали лише на два маршрути: «Калуш – Бабин-Зарічний» і «Калуш – Новиця-Зелений Яр».  Участь у конкурсі взяли ті перевізники, які й обслуговували ці маршрути дотепер.

Після детального обговорення кожного маршруту переможцем конкурсу на перевезення до Бабина-Зарічного терміном на 1 рік визначено перевізника Григорія Довжанського.

Переможцем конкурсу на пасажирські перевезення на маршруті «Калуш – Новиця-Зелений Яр» терміном на 5 років визначено ТзОВ «Автотранспортна асоціація» (директор Юрій Мутовін).

На маршрути «Калуш – Середній Бабин і «Калуш – Новиця (баня)» наразі документів не подали. Тож конкурс на ці маршрути оголосять повторно.

Схожі матеріали за тегами: Калущина перевізники конкурс

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: