Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У селах Калуської громади щодня працюють для досягнення Перемоги (ФОТО)

Переглядів: 362

В кожному зі старостинських округів Калуської громади ні на день не припинялась робота щодо підтримки Збройних Сил України, збору коштів для допомоги військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Facebook-сторінку міського голови Андрія Найди.

Голиняни, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії організувались при храмі Покрови Пресвятої Богородиці, виготовили 8 299 упакувань сухих борщів, а це 80 000 порцій, які після виготовлення зберігаються в храмі і передаються воїнам, що захищають нашу країну на передовій.   

Мешканці Тужилівської громади на постійній основі працюють для допомоги нашим захисникам – плетуть сітки та збирають продукти харчування (в тому числі різні солодощі) й інші необхідні речі, які нещодавно відправили бійцям Карпатської Січі.

У Пійлівській громаді нещодавно передали підрозділу, в якому служить односельчанин, повнопривідний автомобіль з різним реманентом – «надцять ящиків різної випічки; купу консервів, а вареники, пельмені, голубці – відрами. І ще всякого корисного, і ще й на бензин зверху!», – написав слова подяки за підтримку один з воїнів.

«Низький уклін та вдячність кожному мешканцю громади за невпинну працю для підтримки наших захисників. Разом наближаємо Перемогу!», – зазначив Андрій Найда.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ ЗСУ допомога

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: