Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У школах Калуської ТГ дистанційно навчаються 276 дітей-переселенців

Переглядів: 245

Станом на 20 травня до навчання у закладах загальної середньої освіти Калуської міської територіальної громади приступили 276 дітей-переселенців.

Для залучення дітей до навчальних занять в управлінні освіти Калуської міської ради визначена відповідальна особа Тетяна Головатчук – головний спеціаліст управління освіти, яка особисто інформує батьків за номерами телефонів, вказаними у реєстрі дітей із сімей внутрішньо переміщених громадян, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Калуську міську раду.

Наразі у чотирьох закладах дошкільної освіти Калуської міської територіальної громади проживають більше 100 тимчасово переміщених осіб. Для організації їх харчування придбали мультиварки, мікрохвильові печі, електрочайники. Також обладнали душові кабінки за кошти народного депутата України Едуарда Прощука.

У Калуському ліцеї №2 організовано соціальну їдальню, в якій щоденно харчується понад 300 осіб. Вартість обіду для дорослих складає 30 гривень, а діти до 18 років харчуються безоплатно.

У Калуському ліцеї №7 організовано безоплатне вегетаріанське харчування за волонтерські кошти. Щоденно їжу отримують більше 100 осіб із числа внутрішньо переміщених. У цьому ж закладі консультанти комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проводять курси для внутрішньо переміщених осіб «Комунікуємо без проблем». Заняття відбуваються щочетверга об 11 годині.

У Калуському ліцеї №3 організовано пункт збору та видачі гуманітарної допомоги. Всі особи із числа внутрішньо переміщених, які мають потребу, можуть отримати одяг, засоби гігієни, найнеобхідніші продукти.
У Калуському ліцеї №2 організовано пункт видачі гуманітарної допомоги від благодійного фонду «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ» внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані на території Калуської міської територіальної громади.

З 16 травня у Калуському ліцеї №6 стартував проєкт «Сильні разом» для дітей із сімей соціально незахищених категорій та внутрішньо переміщених осіб. Заняття відбуватимуться щовівторка та щочетверга з 14:00 до 16:00.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ школи переселенці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: