Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У школі №7 реалізували проєкт «Територія затишку» (ФОТО)

Переглядів: 2139

Громадська організація «Спілка Католицької Молоді» реалізувала проєкт «Територія затишку», який став переможцем конкурсу проєктів інститутів громадянського суспільства Калуша 2019 року.

У рамках проєкту громадська організація за рахунок фінансової підтримки з міського бюджету облаштувала освітній простір для організації активного та креативного дозвілля учнів Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Завдяки цьому, школярі мають можливість цікаво та з користю проводити свій вільний час на перервах та в позаурочний час, повідомляє Спілка Католицької Молоді.

Це вже другий проєкт такого плану, після минулорічного «Funny Break», який Спілка Католицької Молоді за підтримки Калуської міської ради реалізує у місті. Адже якщо студентських коворкінґів, молодіжних центрів, хабів та антикафе на сьогодні в Україні вже є досить велика кількість, то публічні простори для учнівської молоді ще не надто поширені. Але саме з таких локальних учнівських громадських просторів і має бути сформований новий освітній простір в рамках Нової української школи.

Першим публічним простором, який Спілка та Молодий Рух за підтримки чеських фундацій Adoptujsi.cz та Ostravsko-opavská diecézní charita реалізувала у місті, став коворкінґ-центр «Вільний Простір». Потім, у 2018 році Спілка Католицької Молоді підтримала ініціативу учениці ЗОШ №7 Ірини Купчак стосовно облаштування учнівського простору "Funny Break".

Зважаючи на позитивні результати діяльності вже створених публічних просторів, цьогоріч Спілка взяла участь у міському конкурсі проєктів із ідеєю облаштування «Території затишку» у ЗОШ №7, а захищала проект перед комісією його ініціаторка – учениця школи Дарія Столбова.

Спілка Католицької Молоді та учнівський актив Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 висловлюють щиру подяку за підтримку й розуміння міському голові Ігореві Матвійчуку, депутатському корпусу та виконавчому комітетові, конкурсній комісії на чолі з першим заступником міського голови Галиною Романко, адміністрації та педагогам ЗОШ №7.

Схожі матеріали за тегами: Калуш школа проєкт

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: