Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У школи Калуської ТГ зараховано 145 дітей біженців, а зареєструвалися на платформі понад 300

Переглядів: 172

У закладах загальної середньої освіти Калуської територіальної громади розпочався освітній процес за дистанційною формою.

Станом на 14 березня до закладів загальної середньої освіти громади за заявами батьків зараховано 145 дітей з числа вимушено переміщених. Найбільше – у Калуському ліцеї №3 – 34 особи. Всього на платформі зареєструвалося більше 300 учнів, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на управління освіти Калуської міської ради.

Здобувачі освіти обирають заклад відповідно до місця проживання, але з урахуванням можливості вивчення відповідної іноземної мови. Так, одна учениця, яка тимчасово проживає у Верховинській громаді, зареєстрована для навчання в Калуському ліцеї №6, бо тільки в ньому вивчають іспанську мову. Частина дітей залишаються навчатися онлайн в своїх рідних закладах.

Якщо в учнів є проблеми з гаджетами, то їм пропонують скористатися технікою у комп'ютерних класах безпосередньо в закладах освіти.

Робота щодо охоплення навчанням усіх дітей з числа вимушено переміщених, котрі тимчасово проживають на території Калуської громади, триває у тісній співпраці з Центром надання адміністративних послуг.

Якщо ваша дитина ще не зареєстрована, скористайтеся формами:

для учнів шкіл - https://forms.gle/9EbcZnRuCQft4isi8;

для учнів закладів позашкільної освіти - https://forms.gle/bYQJSQroiAZ1LQFYA.

Схожі матеріали за тегами: Калуська ТГ школи дистанційне навчання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: