Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Томашівцях відкрили дитячий садочок (ФОТО)

Переглядів: 943

21 жовтня в селі  Томашівці  відбулося  урочисте відкриття  дитячого садочка  в  приміщенні Томашівської  гімназії.

В  святковому заході  взяли участь голова Калуської районної державної адміністрації Жанна Табанець, перший заступник голови райдержадміністрації Оксана Канюка, завідувач сектору освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Любов Луцан, представник  компанії «Goodvalley Ukraine»,  меценати, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

У приміщенні гімназії відкрили просторий, обладнаний за сучасними вимогами дитячий садок, який освятив місцевий священик  о. Віталій.

Відкриваючи дитячий садок, Жанна Табанець наголосила, що на сьогодні потреба в охопленні дітей дошкільною освітою у Калуському районі є надзвичайно великою і  відкриття дитячого садочка є доброю інвестицією в наших дітей.  

Відкриття дошкільної групи в Томашівцях – це результат об’єднання зусиль влади, громади та бізнесу, адже  саме завдяки спільним зусиллям та єдиному баченню щодо розвитку дошкільної освіти в громаді вдалося реалізувати задуманий проєкт. Фінансування ремонтних робіт здійснювалося за підтримки районної влади, коштів громади та спонсорів.

 

Схожі матеріали за тегами: Томашвці садок відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: