Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

У Вишкові відкрили сучасний ліцей (ФОТО)

Переглядів: 345

На Прикарпатті продовжується реалізація програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Вчора, 14 вересня, у високогірному селі Вишків Калуського району урочисто відкрили один із об'єктів програми – сучасний ліцей із просторими класними кімнатами, спортивним залом та їдальнею.

На відкриття завітали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук, голова обласної ради Олександр Сич, народні депутати України, духовенство та громада села, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської ОДА.

 «У мальовничому селі Вишків сьогодні справжнє свято, адже відтепер місцеві школярі навчатимуться у сучасному освітньому закладі, оснащеному комфортними меблями, новітнім шкільним обладнанням, – зазначила керівниця області. – Будівництво ліцею тривало кілька років. Через відсутність належного фінансового ресурсу не було можливості завершити спорудження об'єкта. Та за підтримки Президентської програми і співфінансування з місцевої казни школярі та педагоги вчитимуться на викладатимуть у комфортному закладі».

Зазначимо, що перший камінь під будівництво школи заклали ще у 2003 році. Першу чергу спорудження завершили у 2013. Цьогоріч на завершення робіт другої черги спрямували понад 15 мільйонів гривень із усіх рівнів бюджету, зокрема, з Державного фонду регіонального розвитку – більше 13 мільйонів гривень.

Гості свята оглянули приміщення освітнього закладу, поспілкувалися із педагогічним колективом та керівництвом ліцею.

 

Схожі матеріали за тегами: Вишків ліцей відкриття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: